[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”5/6″][vc_column_text]Joie de Vivre, genieten van het leven. Een prachtige Franse uitspraak. Wat heb je aan het leven van je leven als je het niet (be)leeft? Het ondernemerschap draagt hier voor mij goed aan bij, het zorgt voor verrassende ontmoetingen en activiteiten, die ik niet van tevoren had bedacht.

Waarom een persoonlijke blog? Ik schrijf graag. Over nieuws dat mij opvalt, een kunstwerk of muziek dat mij inspireert, mijn pad als ondernemer, politiek en mijn verwonderingen. En ik ben gek op tekst. Ook op beeld overigens, de vertaling in mijn hoofd van tekst, woorden, gevoel. Uitingen begeleidt door een relativerende knipoog.

Je vindt mijn zakelijke blogs op de sites van CreativeMV (beleid, kunst en creativiteit) CreativeScan (ontwikkeling creatief ondernemerschap) en Creatief Innoveren (innovatie advies voor MKB en overheid).

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Tips voor nieuwe SEO 2013

Zoekmachines als Google veranderen voortdurend hun algoritmes om de resultaten van hun zoekmachines zo zuiver mogelijk te houden. De veranderingen van Google’s algoritmes krijgen bij iedere update een nieuwe naam. Na Panda, Penguin, hebben we nu Balrog, geinspireerd op een mythische figuur. Goede content wordt steeds belangrijker, trucjes werken echt niet meer. Zoekmachines worden steeds…

Lees verder!