Over mij

Begin 2011 ben ik mijn bedrijf CreativeMV gestart. Met veel plezier werk ik elke dag samen met mijn klanten, en aan de ontwikkeling van mijn bedrijf en mijzelf.

Het heeft geleid tot trouwe klantrelaties in een breed scala van sectoren.

Naast de activiteiten voor mijn bedrijf, ben ik commissielid van meerdere subsidieprogramma's voor onderzoek van het hoger en universitair onderwijs. Tevens ben ik expert voor het Horizon programma van de Europese commissie.

Ik heb een grote interesse in de ontwikkeling van creativiteit en innovatie. Ik heb mijn thesis toentertijd hierover geschreven, meegewerkt aan boeken en jarenlang in het bestuur van stichting Kreanet gezeten.

In het ondernemerschap liggen mijn sterke en zwakke punten onder een vergrootglas en dit maakt dat ik mijn grenzen wel moet verleggen en mij moet ontwikkelen om mijn doelen te bereiken. Een mooie uitdaging.

Mijn passie

Eten & Kunst

Een van mijn passies is overduidelijk eten, mijn hele leven lang. Vroeger was het de eerste vraag, die ik stelde aan mijn moeder als ik opstond en nu ik erover nadenk eigenlijk nog steeds, maar vanzelfsprekend inmiddels aan mijzelf. Ik houd van uitgebreid en puur koken en heerlijke wijnen daarbij, voorkeur voor een mooie vettige wit en een aardse stevige rood. Een mooi gedekte tafel kan ik echt van genieten.

En kunst, dat zal je ook duidelijk zijn geworden. Muziek, theater, een kunstwerk kan mij emotioneel raken, het ontspant, en geeft energie tegelijkertijd. Het brengt mij altijd in beweging in welke vorm dan ook.

Met de paplepel

Ondernemerschap

Ondernemerschap is ook een soort van passie, hoe je het ontwikkelt, maar ook the way of life dat het mij biedt. Mijn vader is voor mij eigenlijk altijd wel een voorbeeld geweest op dit gebied. Hij heeft een bedrijf opgezet in administratieve software en in ruim 25 jaar met succes opgebouwd. De laatste jaren voeren we steeds meer gesprekken over zijn ondernemerschap en zijn keuzes daarin. Ik heb veel respect voor de wijze waarop hij dit heeft gedaan. En ook voor mijn moeder, die hem altijd heeft gesteund en geholpen.