Over mij

Begin 2011 ben ik mijn bedrijf CreativeMV gestart. En ik ben erg blij met deze genomen stap. Het is een weg vol reflectie, overwinningsmomenten, ontdekkingen, vallen en opstaan en heel veel leermomenten. Ondanks dat ik jarenlang advies geef en heb gegeven aan andere bedrijven, is zelf doen toch een andere cup of tea. Ik ben erachter gekomen dat een ondernemingsplan echt handig is om te voorkomen dat je doelloos ronddwaalt en je klant niet goed weet wat hij bij je kan halen.

Wat nog altijd goed van pas komt, is mijn kennis van ondernemingsrecht (ook voor anderen om mij heen), het snel eigen kunnen maken van informatie, bewustzijn van financiën en mijn opgebouwde warme netwerk. Met veel plezier werk ik elke dag samen met mijn klanten, en aan de ontwikkeling van mijn bedrijf en mijzelf.

Mijn sterke en zwakke punten liggen onder een vergrootglas en dit maakt dat ik mijn grenzen wel moet verleggen en mij moet ontwikkelen om mijn doelen te bereiken. Een mooie uitdaging.

Mijn passie

Eten & Kunst

Een van mijn passies is overduidelijk eten, mijn hele leven lang. Vroeger was het de eerste vraag, die ik stelde aan mijn moeder als ik opstond en nu ik erover nadenk eigenlijk nog steeds, maar vanzelfsprekend inmiddels aan mijzelf. Ik houd van uitgebreid en puur koken en heerlijke wijnen daarbij, voorkeur voor een mooie vettige wit en een ‘stront’ of aardse rood. Een mooi gedekte tafel kan ik echt van genieten.

En kunst, dat zal je ook duidelijk zijn geworden. Muziek, theater, een kunstwerk kan mij emotioneel raken, het ontspant, en geeft energie tegelijkertijd. Het brengt mij altijd in beweging in welke vorm dan ook.

Met de paplepel

Ondernemerschap

Ondernemerschap is ook een soort van passie, hoe je het ontwikkelt, maar ook the way of life dat het mij biedt. Mijn vader is voor mij eigenlijk altijd wel een voorbeeld geweest op dit gebied. Hij heeft een bedrijf opgezet in administratieve software en in ruim 25 jaar met succes opgebouwd. De laatste jaren voeren we steeds meer gesprekken over zijn ondernemerschap en zijn keuzes daarin. Ik heb veel respect voor de wijze waarop hij dit heeft gedaan. En ook voor mijn moeder, die hem altijd heeft gesteund en geholpen.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten